Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Vyhrajte pobyt na zámku Šimák Zámok Pezinok - výherce

Vyhrajte pobyt na zámku Šimák Zámok Pezinok - výherce

Šimák Zámok Pezinok

Soutěž skončila

Výhercem dvoudenního pobytu na zámku Šimák Zámek Pezinok se stal pan J. Antošík, kterého jsme kontaktovali emailem. Srdečně gratulujeme!

Podívat se na vína vinařství Šimák Zámek Pezinok


ČERVNOVÁ SOUTĚŽ o pobyt na zámku Šimák Zámok Pezinok

Soutěž trvala během celého června. Zapojit se dalo koupí vína Šimák Zámek Pezinok. Ze všech zákazníků, kteří si na stránce www.wineplanet.cz koupili během června jedno nebo více vín značky Šimák Zámek Pezinok, jsme vylosovali výherce nádherného pobytu na zámku. Pravidla soutěže.

Výherní balíček obsahuje:

  • Dvoudenní pobyt pro 2 osoby na zámku v Palace Art Hotel v luxusním apartmánu
  • Degustáci vín pre 2 osoby ve sklepních prostorech vinařství Šimák Zámok Pezinok

Losování proběhlo 6. 7. 2021

Palace Art Hotel Pezinok s hraběcí uměleckou atmosférou rodu Pálffyovců dává 800letému zámku život. Energii koloběhu lidských dní, zahradu čtyř ročních období a prostor století. Kultivované soukromí pro klienty v pohodlí pokojů a apartmánů.

Objevte všechna vína Šimák Zámok Pezinok

Vína ŠIMÁK ZÁMOK PEZINOK

Vína Šimák Zámok Pezinok v edici Roman Janoušek se rodí v téměř tajemných sklepních prostorách Pezinského zámku. Víno se vyrábí z hroznů vlastních vinic z jihu Slovenska. V Dubníku a Svodíně, kde vinárařstvé pěstuje révu vinnou na ploše 100 ha.

Vinohrady leží ve vychytaných strekovského vinařském rajonu na jihu Slovenska. Na malebných svazích v obci Dubník, v nadmořské výšce 245 metrů, obhospodařují téměř 70 hektarů vinic. V nedalekém Svodíně je to dalších 22 hektarů. Vinice v Dubník a Svodíne jsou známé vynikající Frankovkou modrou a Ryzlinkem rýnským. Vysokou kvalitu dosahuje Cabernet Sauvignon, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Ryzlink Vlašský, Veltlínské zelené ale i další odrůdy.

Vinařství Šimák Zámek Pezinok nabízí pestrou paletu poctivých odrůdových vín doplněnou odvážnými asamblážemi.

 

 

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.