Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Tipy na vánoční dárky pro milovníky vína

Tipy na vánoční dárky pro milovníky vína

Nerozmýšlejte se dlouho nad vánočními dárky pro vaše přátele a milovnáky vína. Máme pro vás zaručené tipy, které určitě potěší každého, kdo má rád tento božský nápoj. Ať už půjde o skvělá vína v dárkových obalech, knihu, chladničku na víno nebo dekantéry Riedel, věříme, že vybrané dárky potěší.


Xmas_2.jpg Dobré víno v dárkovém balení

Xmas_6.jpg

Co potěší milovníka vína víc než dobré víno. Ať už mu dáte lehké svěží víno pro každodenní popíjení a nebo ikonické víno, které půjde rovnou do archivu. Víme, že vybrat správné víno je těžké. Proto jsme připravili pomocníka - seznam nejoblíbenějších a nejprodávanějších víno roku 2015 u nás na Wineplanet.

Dárek musí být správně a pěkně zabalený, proto si všimněte naší nabídky dárkových krabic a obalů na vína.

Karafy a sklenice RIEDEL

Xmas_3.jpg

Tradice a inovace - obchodní společnost riedel může být hrdá na svoji 250letou úspěšnou historii. Od jejích začátků v severních Čechách až po současnost, během dosavadních 11 generací, Riedel Glass představuje vrcholné umění sklářského průmyslu.

Nabídku nejlepších dekantérů a sklenic pro konkrétní typy vína najdete u nás na Wineplanet.

Kurz Základy someliérství od Vinařského institutu

Sommeliérský kurz je jeden z nejlepších dárků, které můžete dát milovníkovi vína. Ve Wineplanet jsme jich absolvovali několik a můžeme je jen doporučit! Vinařský institut je vede na špičkové úrovni. Nejenže se naučíte spoustu teorie o víne, na kurzu se naučíte i správně degustovat a to rovnou vína, o nichž si budete vyprávět.

Nerozmýšlejte dlouho a objednávejte dárkový poukaz na kurz přímo u zdroje.

Kniha Essential Guide to Wine od Winefolly

Xmas_5.jpg

Tato kniha je skvělým obrazovým  a grafickým průvodcem ve světě vína. Nabízí skvělý přehled nejpopulárnějších odrůd vína, zemí, kde se víno vyrábí. Kniha navíc obsahuje rady, jak víno servírovat, jak ho degustovat a také skladovat. Doporučuje 10 z 10 vinomolů. Knihu lze objednat přímo na blogu Winefolly.

Chladnička na víno

Xmas_4.jpg

Hromadí se vám doma víno a nemáte jej kde skladovat? Po otevření chladničky nejprve spatříte lahve vína a až potom potraviny? Máme pro vás řešení. Chladnička na víno je dalším skvělým dárkem pro milovníky vína. Udržuje stabilní teplotu vína, víno se snadněji archivuje a navíc nevibruje jako klasická lednička.

Seznam skvělých chladniček na víno najdete např. na Heureka.cz.

A bonus na závěr. Povězte mu už nyní o našem Adventním kalendáři

vanoce590blog.jpg

Až do Vánoc obdarováváme milovníky vína i my. Na Wineplanet.cz/vanoce najdete Adventní kalendář. Každý den se zde objevují malé dárky, slevy a speciální balíčky pro vás a vaše přátele. Nenechte si ujít zajímavé nabídky.

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.