Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Vína ze Santa Ana osloví každého

Vína ze Santa Ana osloví každého

Santa Ana

Bodega Santa Ana patří mezi historicky nejstarší vinařství v argentinském Cuyo. Vinařství založil v roce 1891 italský přistěhovalec Don Luis Tirasso. Vinice se rozprostírají v regionech Cuyo a Mendoza. Sklep vinařství obsahují 1200 barikových sudů. Výrobní kapacita je až 25 mil. litrů vína ročně. Santa Ana je známá pro svůj inovativní přístup ve výrobě vína. Společně s Finca Las Moras, Bodega Suter, Mascota Vineyards, El Esteco a Trapiche patří do Grupo Peñaflor.

Vyberte si z nabídky vín Santa Ana


Ruční péče o víno

Bodegas Santa Ana bylo jedním z prvních vinařství v Argentině. Dnes se širokým portfoliem konsolidovaným na zahraničním trhu má zastoupení ve více než 70 zemích a je jedním z největších exportérů v Argentině. Vinařství Santa Ana si podmanilo i ty nejnáročnější spotřebitele.

Bodegas Santa Ana má čtyři vinařství, z nichž tři se nacházejí v Mendoze a dvě v San Juan. Vína jsou klasifikovány v kategoriích: Reserve, Homage, Eco, Two Vineyards, Varietales, Carácter a Sparkling. Rada Reserve sestává z vín vyrobených z kvalitních pěstitelských oblastí s nízkým výnosem, které se sbírají ručně.

Důraz věnují především jednotlivým odrůdám hroznů. Rada Homage byla věnována vinaři Bodegas Santa Ana Rodolfo "Opi" Sadler, který začal pracovat na panství poprvé v roce 1985.

Inspirujte se výběrem TOP vín Argentiny

Kvalitní vína do světa

Hrozny se pěstují na kamenitých půdách v Maipú a sklízí se ručně, vyzrávají šest měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Eco je kolekce stoprocentních organických a Vegan vín, zatímco Two Vineyards je malá produkce vín vyrobených z vinic v Mendoze a San Juanu. Varietales je největší řada v portfoliu Santa Ana a nabízí širší škálu odrůd jako Tempranillo, Merlot, Moscato a Sauvignon Blanc. Carácter je na druhé straně série cuvée vytvořených z půd bohatých na písek v regionu Lujan de Cuyo.

Vinařství Santa Ana spojuje tradici a moderní technologie, díky čemuž jsou vína Santa Ana uznávané pro svou kvalitu na mezinárodní úrovni. Inovace jsou klíčem k úspěchu společnosti Bodegas Santa Ana a jejich oddanosti k neustálému zlepšování kvality vín.

 

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.