Zpět Detailní filtr
Zpět

SUMMER SALE - vína v akci -30% NAJDETE ZDE

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon se budou pít během noci předávání Oskarů

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon se budou pít během noci předávání Oskarů

Clarendelle

Clarendelle a Domaine Clarence Dillon se staly hrdým oficiálním partnerem vín podávaných u příležitosti 95. předávání Oskarů. Celý tým v Clarendelle je skutečně poctěn, že může být součástí největší noci v Hollywoodu. A vy se můžete přidat. Během předávání Oskarů si můžete společně připít spolu s oceněnými víny Clarendelle „Inspired by Haut-Brion“.


Clarendelle vína ve filmech a seriálech

Noc předávání Oskarů se uskuteční 12. března 2023 v Dolby Theater v Hollywoodu na Governors Ball. Majitel a generální ředitel princ Robert z Lucemburska s potěšením oznamuje partnerství při předávání Oskarů. Během slavnostního večera předávání cen a během všech akcí souvisejících s Oskary budou exkluzivně rozlévána červená a bílá vína Clarendelle, Quintus a Haut-Brion. Při udělování Oskarů se představí také víno Le Dragon de Quintus, skutečná vycházející hvězda pravého břehu Bordeaux, pocházející ze Saint-Émilion.

V zákulisí několik šťastných nominovaných a vítězů bude moci ochutnat také jedno z nejvzácnějších bílých vín vyrobených v Bordeaux, které se rodí v Château La Mission Haut-Brion a Château Haut-Brion.

Kromě kráčení po červeném koberci na letošním předávání Oskarů si společnost Clarendelle udělala jméno i na velké obrazovce.

Vína Clarendelle lze spatřit na stolech nejpopulárnějších filmů v kině i televizi. V roce 2022 se láhve vín Clarendelle objevily v téměř 20 seriálech a filmech, včetně 3. epizody Emily In Paris, ve filmech The Estate, Meet Cute, Virgin River a dalších.

Princ Robert z Lucemburska svůj profesionální život začal jako scenárista v Los Angeles a poté se přidal k rodinné firmě. Od svého příchodu do firmy se Domaine Clarence Dillon ve Francii a na mezinárodní úrovni podílí na sponzorských aktivitách a filantropických darech, které podporují kulturní vliv francouzského dědictví a umění.

V roce 2023 jsou Clarendelle a Domaine Clarence Dillon oficiálními partnery vín Academy Museum of Motion Pictures. Clarendelle nabízí rozhodně současný výraz naší doby a slavného francouzského „Art de Vivre“.

Tipy na vína Clarendelle: Clarendelle Blanc by Haut-Brion 2021Clarendelle Rosé by Haut-Brion 2022Clarendelle Rouge by Haut-Brion 2016
 

Clarence Dillon Wines je důležitým obchodníkem s vínem v Bordeaux. Společnost byla založena v roce 2005, nabízí vína z více než 100 zámků, včetně některých z nejprestižnějších v Bordeaux. Většina vín prodávaných společností Clarence Dillon Wines pochází přímo ze château. Rodina Dillon vlastní fenomenální Château Haut-Brion, Château La Mission Haut-Brion, Château Quintus, Clarendelle „Inspired by Haut-Brion“. Od roku 2015 vlastní také pařížskou rezidenci s dvouhvězdičkovou gurmánskou restaurací La Clarence a butik s kvalitními francouzskými víny a destiláty La Cave du Château.

 

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.