Zpět Detailní filtr
Zpět

SUMMER SALE - vína v akci -30% NAJDETE ZDE

TOP Vinařský cíl - 10% sleva na nákup vín

TOP Vinařský cíl - 10% sleva na nákup vín

Villa Maria
TOP vinařský cíl
Špalek
Serena 1881

Pro milovníky vína, kteří hlasovali na TOP Vinařský cíl, nabízíme slevu na koupi vín z naší nabídky Wineplanet. 

Kód ve tvaru TVC2024 uplatníte na vína z celého světa, které vám doručíme kurýrem do 2 dní až domů. 


Pro uplatnění slevy 10 % zadejte kód TVC2024 při objednávce, sleva je aktivní již od nákupu 1 ks vína! Kód je platný do 30. 9. 2024. Sleva neplatí na vína v akci, limitované edice a ikonická vína.

Kód můžete uplatnit na jakákoliv vína v katalogu, na výběr máte vína bílá, červená, růžová, šumivá. Na svoje si přijdou milovníci bublinek, sektů, a Prosecca.

Z populárních světových značek vybírejte z nabídky novozélandského vinařství Villa Maria, jejich Sauvignony patří na špičku. Italské bublinky a Prosecco vinařství SERENA 1881 jsou zase skvělým doplňkem letních dní.

Poznejte vinařství Špalek ze Znojma

Rodinné BIO vinařství Špalek hospodaří na 12 ha vinic na Kraví Hoře u Znojma. Kromě tradičních bílých, růžových a červených vín vyrábí i vína zrající na kvasničních kalech, v dubových sudech (Sur lie), vína likérová (Šaler) a vína přírodní, která kvasí s divokými kvasinkami (Edelspitz). Vyhlášeným červeným vínem je rodinné cuvée Gryllus, které zraje v malých dubových sudech.

Červené Cuvée GRYLLUS patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co z modrých hroznů v rodinném vinařství Špalek vyrábějí. GRYLLUS je latinské označení pro svrčka. „Máme je v našich ekologicky obhospodařovaných vinohradech tolik, že jsme se nakonec rozhodli, pro naše prémiové cuvée pojmenujeme právě podle tohoto brouka.“ Takto s úsměvem představuje Marek Špalek cuvée Gryllus.

 

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.