Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Someliérský kurz za jedinečnou cenu

Someliérský kurz za jedinečnou cenu

WinePlanet je hlavním partnerem Vinařského institutu, proto vám můžeme nabídnout vzdělávání o víně se slevou 20%. Stačí při objednání kurzu zadat kód WP20.

Sommeliérské kurzy vedou lektoři z řad špičkových sommeliérů a přinášejí tak absolventům kromě vzdělávání i nevšední zážitky.

Pokud se rozhodujete, jak potěšit milovníka vína nebo i úplného začátečníka, someliérské kurzy můžete věnovat i formou dárkové poukázky.


Použijte kód při nákupu kurzu na stránce Vinařského institutu a sleva se vám započítá. Kód na SLEVU: WP20           

Zájemci si mohou vybrat z pěti kurzů. Největší oblibu si získal základní kurz s názvem "Základy sommeliérství, vína a vinařství".

Každý z kurzů je jednodenním intenzivním seminářem (praktickou lekcí) pod vedením lektora z řad špičkových sommeliérů. Probíhají v Brně nebo ve vybraných vinařstvích.

Jednotlivých kurzů Studijního programu sommeliéra se od roku 2010 zúčastnilo až 4400 spokojených absolventů - 50 % z řad profesionálů v gastronomii a 50 % milovníků vína z řad laické veřejnosti.

Kurzy probíhají po celý rok a dárková poukázka má neomezenou platnost. Obdarovaný si sám vybere termín a místo, které mu vyhovuje.

 

 

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.