Zpět Detailní filtr
Zpět
Valentýn v růžovém opojení. Podívejte se na tipy na Rosé vína

Valentýn v růžovém opojení. Podívejte se na tipy na Rosé vína

Villa Maria
Terra Serena
Mascota Vineyards

Valentýn, svátek zamilovaných se blíží a vy chcete potěšit své blízké a milované. Letos vyměňte komerční srdíčka, sladkosti, květiny nebo šperky originálním darem. Nejkrásnější dárek je ten, který je darován z lásky a zanechá zážitek. Právě kvalitní růžové víno může být tím správným valentýnským dárkem pro vaše blízké.

Inspirujte se: Víno na ValentýnaValentýnské párování s vínem


Legenda o Valentýnovi

Podle legendy byl svatý Valentýn kněz z Itálie. Právě on, i přes přísný zákaz císaře Cladiuse, tajně sňatek římských vojáků. A právě z Itálie můžete darovat růžové šumivé víno Serena Wines Rosato Spumante. Lehké, svěží bublinky s ovocným charakterem. Skvělý starter romantického večeře, který se perfektně hodí k italským antipastům nebo mořským plodům.

Malbec a Sauvignon v růžové verzi

Většina z vás zná Sauvignon jako bílé a Malbec jako červené víno. Překvapte svou polovičku růžovým Blush Sauvignonem z vinařství Villa Maria a také vínem Malbec jako La Mascota Rosé.

Svěží a šťavnaté rosé, které si získá srdce každého muže či ženy. Ať už připravíte grilovanou rybu nebo hovězí či lososový tatarák, tyto rosé vytvoří dokonalou harmonii chutí i romantického večera.

A nezapomeňte, že Valentýn nemusí být jen jeden den v roce, ale každý den bychom měli těm nejbližším říci, že nám na nich záleží a obdarovat je třeba i lahví vína z nabídky našeho eshopu.

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.