Zpět Detailní filtr
Zpět

SUMMER SALE - vína v akci -30% NAJDETE ZDE

Ve městě je nový Club!

Ve městě je nový Club!

Slovenská vinařství
Hubert

Hubert přichází s novinkou, která vzbuzuje zvědavost!

Hubert Ice Club si už po prvním doušku získá fanoušky ultimátního ledového osvěžení. Receptura je vytvořena speciálně tak, abyste si novinku mohli vychutnat během horkých letních dnů s ledem.

Ukázat sekt Hubert Ice


Šestka je číslo, které podle Francouzů symbolizuje intenzivně štěstí. Šest otočení kovovou smyčkou chránící zátku vás dělí od potěšení ukrytého uvnitř láhve. Šumivé dobrodružství zhmotněné zdařilou rodinkou sektů Hubert Club jste už zažili. Pro všechny milovníky bublinek proto nastal čas udělat krok vpřed.

Nový Club, nová pravidla

Sekt Hubert Ice Club přichází na český a slovenský trh ve stylové bílé láhvi a v elegantním designu. Nejde však pouze o nový obal. Receptura je vytvořena speciálně tak, abyste si novinku mohli vychutnat během horkých letních dnů s ledem. Široký a rozmanitý sortiment oblíbených sektů značky Hubert se tak rozrůstá o trendového "Benjamína", který je originální technologicky i chuťově.

Zlatavá jiskřivá barva Hubert Ice Club Demi Sec nejlépe vynikne ve větším sklenici se třemi ledovými kostkami a lístkem mladé čerstvé máty. Senzoricky vyladěný, harmonický sekt s decentním muškátovým charakterem ve vůni a nádechem zralého ananasu v chuti je určen každému, kdo si touží vychutnávat originalitu, kvalitu a styl během všedních i nevšedních dnů.

Novinku Hubert Ice Club najdete na e- shopu www.wineplanet.cz

 

Svěží, plnou a jemně kořeněnou chuť zvýrazňuje dlouhotrvající perlení, které i z běžného posezení s přáteli či chvilky při debatě na slunné terase udělá výjimečný okamžik. Způsob, jakým toho technolog se sommeliéry dosáhli, aby bublinky zůstaly ve sklenici a led zdůraznil všechny dobré vlastnosti sektu, je tajný. Když rádi odhalujete tajemství, garantujeme vám, že se sklenkou tohoto nováčka v ruce vás bude zajímat pouze okouzlující výsledek.

Na to, abyste si mohli novinku vychutnat není nutné vytvářet příležitosti - Hubert Ice Club je sám o sobě jedinečnou příležitostí na ledové osvěžení během pohodových dní.

O společnosti Hubert J. E. :

Historie společnosti sahá do roku 1825. V té době šlo o první společnost vyrábějící sekt podle původní francouzské metody mimo Francii.

Významné úspěchy a rozvoj zaznamenala firma zejména pod vedením Johanna E. Huberta a jeho manželky Pauliny. Na tisíciletí výstavě v Budapešti v roce 1896 rakouský císař František Josef I. ohodnotil Hubert slovy:,, Toto šampaňské je vynikající! "

Výroba se v roce 1952 přesunula do Seredě, kde působí dodnes. Od roku 2000 se společnost stala součástí skupiny Henkell & Co a koncem roku 2008 převzala společnost Hubert J. E. do svého portfolia tichá vína a destiláty pod značkou Vitis. Stala se tak největší vinařskou společností na Slovensku. Od roku 2019 je Hubert J.E součástí skupiny Henkell - Freixenet Group.

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.