Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Blog na téma Errazuriz

Odejít z tématu

Houbové rizoto s grilovaným steakem a TIP na víno

20. 04. 2023
Errazuriz
Párování jídla a vína

Blíží se čas vytáhnout a vyčistit si gril, připravit se na sezónu grilování. Základem kromě grilu je také kvalitní maso. Připravte si steak z hovězí roštěnky podle Lenky s krémovým houbovým rizotem. A samozřejmě ke kvalitnímu steaku jde ruku v ruce kvalitní víno. Dnes jsem pro vás vybrala víno z Chile, z oblasti Acochagua Costa Pinot Noir z vinařství Erraruziz.

Číst víc >

The World's Most Admired Wine Brands 2021

12. 04. 2021
Antinori
Penfolds
Errazuriz
Planeta
Villa Maria
Tignanello
Nederburg
Rothshild

Společnost Drinks International představila svůj netrpělivě očekávaný seznam nejobdivovanějších značek vín na světě za rok 2021. Značky vinařství vybrala akademie složená z předních světových odborníků na víno včetně kupujících, sommeliéra, velkoobchodníků, majitelů barů, wine bloggerů a pedagogů z 48 různých zemí.

Číst víc >

Chile, země stylových vín

07. 04. 2021
Errazuriz
Mascota Vineyards
Caliterra
Seňa

Chile, jak tvrdí milovníci jihoamerických vín, je Bordeaux jižní polokoule. Argumentují tím, že Argentina má svůj Malbec, Kalifornie Zinfandel, Jihoafrická republika Pinotage, Austrálie Shiraz, ale Chile nemá svou odrůdu. Nejvyšší zastoupení mají v zemi odrůdy Cabernet Sauvignon a Merlot, tedy ty, které proslavily Bordeaux. Vína z Chile jsou plné a zároveň jemné, ohnivé a temperamentní.

Všechna vína z Chile jsou nyní v akci -15 %.

Číst víc >

Úrodná údolí pro vína z Chile

06. 04. 2021
Errazuriz
Caliterra

Chile patří mezi vinařské země Nového světa, kterým má Evropa co závidět - nízké náklady a vysoké výnosy, ale také maximálně dobré počasí a minimum škůdců. Navzdory několik století dlouhé tradici je chilská produkce vína považována za svěží a moderní, a země dnes patří do první pětky největších exportérů vína a první desítky producentů vína na světě. Jak tedy chutná Chile?

AKCE - do konce dubna jsou vína z Chile a Argentiny ve slevě -15%

Číst víc >

Rok 2020 ve vinařství Viña Errazuriz

19. 01. 2021
Errazuriz

Viña Errázuriz opět potvrdila svou kvalitu i v roce 2020. Uznávaný degustátor James Suckling vyzvedl vína Las Pizarras Chardonnay a Pinot Noir 2019 s vynikajícími 98 body. Don Maximiano Founder 's Reserve 2018 ocenil 96 body ... a ocenění bylo mnohem více.

Objevte vína Errázuriz na našem eshopu.

Číst víc >

10 tipů na dárky pro milovníky vína

29. 11. 2020
Antinori
Errazuriz
Gérard Bertrand
Santa Margherita
Villa Maria
Graham´s
Terra Serena
Mascota Vineyards
Víno je ideálním dárkem, pokud chcete potěšit nejen někoho z rodiny, ale i své přátele nebo obchodní partnery. Víno jako dar přináší emoci, zážitek a…
Číst víc >

Nejlepší vinice světa - TOP 50 World´s Best Vineyards 2020

20. 07. 2020
Antinori
Penfolds
Errazuriz
Dr. Loosen
Stag 's Leap
World 'Best Vineyards každý rok vyhlašuje pořadí 50 nejlepších vinic světa. Seznam byl sestaven týmem pod vedením Williama Reeda. Hlavní myšlenkou…
Číst víc >

Nejobdivovanější vinné značky světa roku 2020

20. 04. 2020
Antinori
Penfolds
Errazuriz
Planeta
Villa Maria
Kanonkop
Tignanello
Graham´s
Mezinárodně uznávaný časopis Drinks International uveřejňuje každý rok v dubnu žebříček, který se jmenuje Most admired wine brands 2020. Uvádí 50…
Číst víc >

Prozkoumejte témata

Nejvíce čtené

Výhodná balení vín

Itálie
Balíček Najlepšie Prosecco
bílé -
Balíček Nejlepší Prosecco,bl
TOP Sauvignony
bílé -
TOP Sauvignony,bl
TOP Veltlínske zelené
bílé -
TOP Veltlínske zelené,bl
Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.